David Bismark

David Bismarks blogg om bokbranschen och sociala media

Det nya författarskapet

with one comment

Sedan en tid har jag föreläst under titeln Det nya författarskapet, huvudsakligen i förlagets regi men också t.ex. på gymnasieskolor. Under den här rubriken samlar jag alla mina tankar om bokens, författarens och förlagens framtid. Ovan bäddar jag in ett YouTube-klipp (finns i HD) där jag översiktligt går igenom de teman som jag tycker att en diskussion om bokbranschens framtid har. Mina utgångspunkter är alltid författare och läsare för att allt annat måste rimligen anpassa sig till mötet mellan dessa två.

Jag kan hålla i föreläsningar (en eller två timmar), seminarier (fyra timmar plus pauser) och workshops i dessa ämnen där jag anpassar inriktningen efter åhörarna: t.ex. författare, förlagsbransch eller en intresserad allmänhet. Kontakta mig på david@bismark.se.

Annons

Written by David Bismark

2010-03-30 den 12:03

Publicerat i Förlagsvärlden

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. hi david,

  just heard today from Stefan that you held a talk at TED last week.

  We miss you here in Bregenz at EVOTE2010! 🙂

  ttyl8r
  rob

  robert krimmer

  2010-07-21 at 12:07


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: