David Bismark

David Bismarks blogg om bokbranschen och sociala media

Jag skall tala på TEDxStockholm

with one comment

Jag blev glad när min ansökan om en åhörarplats på TEDxStockholm beviljades och rent chockad när mitt förslag om en talk om Verifiable Electronic Voting (mitt forskningsområde och ämnet för min doktorsavhandling) godtogs. Nu sitter jag sålunda här och jobbar hårt på mina ”bilder” och försöker formulera om all forskning inom området på ett sätt som ger den där berömda aha-upplevelsen man känner från TED. Jag kommer göra ett avstamp i ordet Democracy och bygga underifrån.

Annons

Written by David Bismark

2009-09-15 den 13:09

Publicerat i Uncategorized

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Congratulations David on a great talk! I heard that you have been invited to talk at TED Global next year… So double congrats to you! (Fiona)

    ladyfi

    2009-09-21 at 13:09


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: